Revista Lletres

Històricament, s'editava un catàleg trimestral de novetats literàries, que s'enviava a tots els socis de l'entitat. Fa deu anys, aquest catàleg es transformà en la revista Lletres del Grup del Llibre i va passar a ser una publicació bimestral que, amb un format mixt de revista/catàleg, informa de les darreres novetats editorials en català i inclou articles i entrevistes que incideixen en la cultura i en la identitat dels Països Catalans.

A la revista Lletres hi han col·laborat durant aquests anys escriptors i crítics literaris de prestigi com Isabel-Clara Simó, Josep M. Terricabras, Josep Maria Espinàs, Joaquim Molas, Marta Pessarrodona, Salvador Cardús, Biel Mesquida o Màrius Serra. Actualment, alguns dels nostres col·laboradors més destacats són Víctor Alexandre, Diana Coromines, Patrícia Gabancho, Eulàlia Vernet i Stefano Cingolani.

Els socis del Grup del Llibre reben gratuïtament la revista Lletres. També es pot aconseguir la revista a través de la modalitat de subscripció anual o a llibreries i a altres punts de venda.

Lletres forma part de la iniciativa de revistes digitals iQuiosc de l'APPEC. Hi podreu trobar en format digital els continguts de la revista tant per tauletes com en format Web.

Cobertes Revista Lletres
Recull de cobertes: catàlegs i revistes Lletres.


Subscripció Revista Lletres

Revista Lletres


Punt de Recollida
Transport
Compra Segura
Telèfon de Contacte
Email de Contacte
PUNT DE RECOLLIDA
Av. de la República Argentina, 83
08023 BARCELONA
TRAMESA
Consulta les nostres condicions especials
COMPRA SEGURA
TELÈFON DE CONTACTE
93 219 75 71
EMAIL DE CONTACTE
botiga@grupdelllibre.cat